Stalramen met Isolatieglas

Inmiddels hebben we zoveel stalramen mogen maken voor klanten en zijn we doorgewinterd op het gebied van stalramen met dubbel glas en kunnen we ieder model voor u op maat maken. Vrijwel alles is mogelijk. Hierin hebben we onze eigen stijl ontwikkeld en door de jaren heen het productieproces verfijnd en verfraaid, zodat het raam zoveel mogelijk lijkt op de gietijzeren uitvoering met dezelfde uitstraling. Bij een raam op maat kunt ook een RAL kleur naar keuze kiezen.

Hieronder vindt u een aantal van onze standaard modellen ge├»soleerde stalramen met dubbel glas. Naar authentiek model gemaakt van staal. Ze zijn voorzien van dubbel glas. De ramen zijn kant en klaar om te plaatsen, u hoeft ze niet meer te schilderen. Het staal is verzinkt en voorzien van een 2 laags poedercoating.

Zit uw model of afmeting er niet bij? Geen probleem we kunnen het voor u op maat maken in de gewenste RAL-kleur. U kunt eventueel ook bij onze modellen van gietijzer een model uitzoeken en dat aan ons doorgeven.  Mail uw afmeting en/of model naar info@frummes.nl en u ontvangt een prijsberekening.

Stalraam 6 ruit, dubbel glas

Afm. 70 x 50 cm

Stalraam Toog, dubbel glas

Afm. 59 x 48 cm

Stalraam halve maan, dubbel glas

Afmeting 69 x 37,5 cm

Stalraam Rechthoek, dubbel glas

Afm. 70 x 50 cm

Stalraam rond kruis, dubbel glas

Diameter 55 cm

Stalraam 9 ruit dubbel glas

Afm. 70 x 100 cm